• Grönkålssallad
    • 250 g grönkål, färsk
    • 4 st äpplen
    • 1 burk(ar) cannelinibönor, (400 g)
    • 1 påse(ar) valnötter, (50 g)
    Dressing:
    • 1 msk fransk dijonsenap
    • 1 msk äppelcidervinäger
    • 1 klyfta(or) vitlök, pressad
    • 3 msk olivolja
    • 1/2 tsk salt
    • 2 krm peppar, nymald
    Grönkålssallad:
    1. Skär bort de grova stjälkarna. Skölj kålen väl och torka den.
    2. Finhacka den gärna i matberedare.
    3. Tärna äpplena. Skölj bönorna och låt dem rinna av. Grovhacka valnötterna.
    4. Blanda alltsammans. Vispa ihop dressingen och häll den över.
  • Editera sidan
  • Lägg till ny