• 4 Portioner
    • 600g kycklingfilé
    • 2 röda paprikor
    • 2 gula lökar
    • 5 msk smör att steka i
    • 3 msk curry
    • 1 msk paprikapulver
    • 5 dl vispgrädde
    • 2 dl créme fraiche
    • 2 msk koncentrerad apelsinjuice
    • 2 msk kinesisk soya
    • 2 krm svartpeppar
    Skär kycklingfiléerna i bitar.
    Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar.
    Skala och skär löken i klyftor.
    Bryn kycklingen och smör i en stor gryta.
    Tillsätt paprika, lök, curry och paprikapulver och låt fräsa ca 3 minuter.
    Tillsätt vispgrädde, créme fraiche, apelsinjuice, soya och peppar.
    Servera med ris eller riven blomkål kokt 10 sek och en sallad
  • Editera sidan
  • Lägg till ny