-
- 1 kg blomkål
- 2 msk smör
- 2 msk Philadelphiaost
- riven parmesanost
- salt och vitpeppar
- 5 dl crème fraiche
- 1 paket frusen dill (findus) 35 gram
- citronsaft efter smak
- salt och svartpeppar
- Koka blomkålen tills den har blivit mjuk. Kör den sedan i en matberedare. Klicka ner smör och philadelphiaost och kör tills det blir mjukt och lent. Smaksätt med parmesanost, salt och vitpeppar.
- Blanda creme fraichen och dillen. Smaksätt med citron, salt och svartpeppar.
- Lägg fisken i botten på en ugnsfast form eller i 4 stycken 1-portionsformar. Spritsa eller klicka ut moset runt fisken och häll sedan över såsen. Vill man så kan man ha lite riven ost på också. Ställ in i ugnen på 225°C i 20-30 minuter.
-
Editera sidan
- Lägg till ny