• med blomkålsmos
    • 400 gram vit fisk
    Blomkålsmos
    • 1 kg blomkål
    • 2 msk smör
    • 2 msk Philadelphiaost
    • riven parmesanost
    • salt och vitpeppar
    Sås
    • 5 dl crème fraiche
    • 1 paket frusen dill (findus) 35 gram
    • citronsaft efter smak
    • salt och svartpeppar
    GÖR SÅ HÄR
    1. Koka blomkålen tills den har blivit mjuk. Kör den sedan i en matberedare. Klicka ner smör och philadelphiaost och kör tills det blir mjukt och lent. Smaksätt med parmesanost, salt och vitpeppar.
    2. Blanda creme fraichen och dillen. Smaksätt med citron, salt och svartpeppar.
    3. Lägg fisken i botten på en ugnsfast form eller i 4 stycken 1-portionsformar. Spritsa eller klicka ut moset runt fisken och häll sedan över såsen. Vill man så kan man ha lite riven ost på också. Ställ in i ugnen på 225°C i 20-30 minuter.
  • Editera sidan
  • Lägg till ny